donderdag 21 mei 2009

Olympic training session

Today we had a training session going on for the Olympic games @ London for 2012! So we still have 1163 days to train, ripping, drinking, talking bullshit, husseling chicks and being cool! Tonight we are training in Arnhem, if you want to join us search in a bar!


donderdag 14 mei 2009

Skatepark on fire! And me on the BMX (8 years back) in the newspaper!











Let's hope this is not becomig a trend; Indoor skateparks on fire. After Newpact burnt down a few months ago this weekend Rollywood over in Arnhem, NL went up in flames. Although the park had been closed for s while it still sucks to lose places like this. Euro Roadfools made a presence there back in the day so if you want to look back at how it used to be, find the DVD.








In the Newspaper was standing a nice articel about the best times of the skatepark.








Omwonenden niet blij met brand oude gymzaal





maandag 11 mei 2009 16:26 Laatst bijgewerkt op: maandag 11 mei 2009 Arnhem

De skatehal in park Angerenstein in betere tijden, toen er nog druk gebruik van werd gemaakt door crossfietsers en inlineskaters.foto Marc Pluim
Een brandweerman richt stralen op het brandende skategebouw in park Angerenstein in Arnhem met als doel te voorkomen dat de bomen in de omgeving vlam vatten.foto Marc Pluim
De brandweer aan het werk bij de brandende oude gymzaal in park Angerenstein.











ARNHEM - Van omwonenden moest de zpndag afgebrande skatehal aan de Bernhardlaan in Arnhem worden opgeknapt of neergehaald. "Dat hebben wij altijd gezegd.








Het gebouw zakte van ellende in elkaar. Alle ruiten waren kapot. Het zag er niet uit", zegt Frans Hinnen, die pal tegenover het afgebrande lokaal woont."In 1996 heeft de gemeente ons beloofd dat zij het gebouw zou afbreken, maar deze belofte, die ik zwart op wit heb staan, is voortdurend gebroken en vooruit geschoven", zegt Hinnen geërgerd. Omwonenden die zondag het gebouw aan de rand van park Angerenstein in de vlammen zagen opgaan, spraken van 'rotte kies' en een 'doorn in het oog'. Woorden die Eric van der Vet, voorzitter van de Stichting Wijkbelangen Angerenstein, wel begrijpt. "Maar hier ben ik niet blij mee. Dit is de verkeerde manier, want het is wel duidelijk dat de brand niet door kortsluiting is ontstaan. Dit is vermoedelijk een vorm van vandalisme."Volgens Van der Vet hadden de wijkbewoners geen problemen met het groepje skaters dat gebruik maakte van de hal. "Zij veroorzaakten geen overlast", zegt Van der Vet. Dat is Hinnen met hem eens. "Het ging ons om de bouwval waar wij al jaren, ondanks de beloften van de gemeente Arnhem, tegenaan moesten kijken", benadrukt hij. Ook volgens de voorzitter maakten de wijkbewoners bezwaar tegen het verslonzen van het park. De stichting heeft wel met de gemeente overleg gevoerd over de noordhoek van park, maar volgens Van der Vet is het nooit tot een plan of afspraken gekomen. "De gemeente had volkomen terecht andere prioriteiten." Er is, aldus de voorzitter, sprake van geweest om het gebouw af te breken. "De gemeente zou zoeken naar een andere locatie voor de skaters." In dat geval zouden er wellicht speeltoestellen worden neergezet op de plek van het skategebouw, vlak naast basisschool De Boomhut. Gelet op die school moest het gebouw ook weg, stelt Hinnen. "Zou er brand uitbreken, dan kon het vuur zomaar op de school overslaan. Met alle gevolgen van dien." Die gevolgen zijn uitgebleven. "Gelukkig wel. Maar nu zijn we bang dat we nog twee jaar tegen deze puinhoop moeten aankijken."

dinsdag 5 mei 2009

Fatjam afterparty

zaterdag 2 mei 2009

Team holiday trip Lochem


Paul's Boutique BMX sticker on the welcome's board. powerd by Eastpak!

vrijdag 1 mei 2009

How to........

How to open a beer Without an opener in the car!